Samarbeten

Du fast bättre – bok av Tomas Öberg

Jag älskar att läsa böcker. Man kan nog säga att jag är en boknörd i perioder. Började läsa böcker i tidig ålder och fortsatt med det i hela mitt liv. Just nu tycker jag om att läsa biografier och böcker om personlig utveckling så jag har slukat ganska många såna böcker dom senaste åren.

Nu kommer en bok ut på marknaden som handlar om självhjälp till ett bättre jag. Den boken blev jag väldigt nyfiken på. Och den är skriven av författaren Tomas Öberg. Bokens namntitel är Du fast bättre. Själva namnet på boken gör att man blir nyfiken på bokens innehåll och läser man inledningen i boken så förhöjs nyfikenheten flera grader.Du fast bättre

 

Du fast bättre

Inledning på boken:

Livet är som naturen, vacker och full av kärlek. Tänk dig själv en dag på stranden, en soluppgång, en sen sommarkväll, en dag på klippor vid havet eller en picknick i skogen. Naturen är liksom livet också fruktansvärd och destruktiv, full av potential att skapa oreda och förödelse. Naturen låter en rovfågel picka i sig någon annans ungar levande, en växt får sin näring genom att ta den från en annan levande växt eller organism.

Dessa saker är inte lika vackert eller charmigt. Som naturen är livet inte bara det ena eller andra utan båda, och ibland får du en storm i livet du inte räknat med eller gjort något för att förtjäna. I dessa stormande stunder är det lätt att förlora sig själv till sirenernas sånger eller tappa hoppet, speciellt när det känns som om att din båt krossas mot klipporna. Om din båt krossas kommer du att sättas på prov, mer än någonsin.

Jag vill ge dig chansen att lära dig principer och tekniker du kan applicera i vardagen för att övervinna livets prövningar och svårigheter, och få en förståelse för hur du blir en bättre människa. Informationen i boken är inte de typiska ”Gör det som känns bra”. ’Tänk positivt.”. ”Du är bra nog som du är”. ”Hitta din passion” .”Jaga din lycka”. Tankarna jag samlat i denna bok är motsägelsefulla. Informationen i boken ska inte lämna dig med frågetecken utan ge förslag på lösningar som ska hjälpa dig att komma närmare en bättre version av dig själv.

Dessa svar, tankar och idéer är inget som jag kommit på, utan mycket av dem är något andra män och kvinnor använt genom historien för att lösa deras problem, må bättre och utvecklas.

Informationen i den här boken är alltså nedskrivet och praktiserat av slavar, poeter, kejsare, politiker, soldater och vanliga människor för att hjälpa deras vänner, familjers och anhängare. Mycket av texten har använts av miljontals människor i tusentals år och går att implementera i verkliga livet. Anledningen varför de funkar är för att det är förankrade i livserfarenhet och sunt förnuft.

Boken behöver inte läsas från pärm till pärm, utan du kan hoppa som du vill. Jag hoppas boken fungerar som något att falla tillbaka på när du behöver rådgivning eller stöd. På samma sätt som naturen och livet är fantastiskt och fruktansvärt är boken även det. Den är inte skriven för att undanhålla någon eller med tänket att: ”Jag måste lägga fram saker fint”, utan den är rak och ärlig.

Boken är till för att hjälpa dig att bli en bättre versionen av dig själv genom att tänka på ett motsägelsefull sätt.

Förbeställer du boken Du fast bättre får du även en massa andra erbjudanden bl.a har du chans att vinna en middag med Tomas Öberg.

Gå till förbeställningen för boken Du fast bättre för att få ditt ex och dom många erbjudanden.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *