Uncategorized

Familjekortet med de bästa rabatter

Shoppa på nätet/online börjar bli mer och mer populärt. Men även att handla i sin lokala butik. Visst skulle det vara bra att man får rabatter när man handlar oavsett om det är på nätet eller I din lokala butik. Hos familjer är rabatter väldigt uppskattat att få. För då blir det ju billigare. Och du får mer kvar i plånboken efter ditt köp. Det är bra för alla. Men hur får man rabatter. Ja det här som familjekortet kommer in.

Familjekortet

Familjekortet

Familjekortet är en stor site där du kan hämta rabatter och olika deals från många olika butiker och företag. Hos Familjekortet finns även för både kända och mindre kända butiker och företag. Och det är lätt att läsa och få information om deras erbjudande. Det finns många erbjudande att välja på. Vissa är tidsbegränsade och sen finns det dom som är tillsvidare.

Här finns i princip allt du kan behöva för din familj. Vill du ha mat & dryck väljer du kategorin för den osv. Finns flera kategorier att välja på. Och då får du se både butiker på nätet/online och lokala butiker.

Idag finns det över 200000 familjer som är medlemmar. Familjekortet växer hela tiden och familjer registrerar sig varje dag. Så det är en väldigt populär site där det är enkelt att få rabatter gratis som medlemmar.

Hur gör jag för att bli registrerad som företag och familj

Det är väldigt lätt att bli medlem. Och det bästa av allt är att det inte kostar nånting för sitt medlemskap. Utan det är bara att registrera sig och börja titta och söka efter rabatter som man vill använda. Följ länken här för att bli medlem och börja använda rabatter för ditt nästa köp.

Och du/ni som har butik eller företag i nån bransch kontaktar Familjekortet direkt för att registrera er och kunna erbjuda rabatter och deals för alla medlemmar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *