Samarbeten

Fasadmålning i Göteborg med Prestigo

Fasadmålning

När man köper sitt första hus då är man eld och låger med allt som man vill göra och måste göra i det nya hemmet. Så var det för oss när vi köpte vårt första hus i mitten på 90-talet. Ett tvåvåningshus med sliten fasad och cirka 8 meter upp till nocken. Huset var i stort behov av byte av fasadbrädor och fasadmålning. Vi flyttade in under en sommar och vi påbörjade målningen och reperationen samma sommar. Men vi var ju inte nöjda med den röda färgen som huset hade utan fick hjälp av stadsarkitekten att välja rätt blå färg så det blev många strykningar efter all förarbete som vi gjorde.

Fasadmålning med PrestigoFasadmålning

Två somrar tog det för oss att få det färdigt och aldrig mer gör jag om ett sånt stort arbete. Utan det är värt att betala för ett sånt arbete och få det snabbt och bra utfört av ett så väl inarbetat företag som Prestigo är. Många kanske tro att det är lätt pytsa på lite färg på en fasad men det kan jag säga att det krävs väldigt mycket tid och ork och att få det rätt utfört är inte det lättaste.

Fasadmålning

Det här snygga fasad och dörr målning är ett exempel på arbeten som dom gjort.

Prestigo är en professionell och personlig byggfirma för privatpersoner som vill fixa något i hemmet – stort som litet. Det kan till exempel vara en renovering av ett badrum, ett bygge av en altan eller en ommålning av en husfasad som är högaktuellt denna tid på året. De har proffsiga målare som kommer hem till er och utför målningsarbetet som blir färdigt innan du ens hinner blinka. För gör du arbetet själv så finns risken också att det bara blir halvfärdigt.

Så anlita Prestigo tjänst med fasadmålning Göteborg och släpp all det tuffa arbete som ett hus kräver och njut av ett förstklassigt arbete av en eller flera duktiga proffsiga målare som Prestigo har. Jag kommer aldrig mera måla om ett hus utan jag kommer gladeligen anlita proffs.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *