Samarbeten

Finaste Dorre vas

Inlägget är ett samarbete med Campadre och innehåller annonslänk

Jag om nån har väl ändå pippi på fina vasar. Tror det börja redan när barnen var små, då jag alltid skulle ha färska fina blommor på köksbordet. Nu har vi ju flyttat till ett litet torp och då gjorde jag mig av med många vasar på våran gårdsloppis som vi hade i somras. Det var liksom roligt att byta vasar när man tröttna på dom.

Men nu har jag hittat en jättefin Dorre  vas som jag bara var tvungen att klicka hem hos Campadre. Dorres alla glasprodukter är handgjorda och en sån här har jag alltid velat ha. Den kom med både guld och silver lock så det var ju jättebra då man kan matcha övrig inredning.

Du hittar vasen HÄR

Blekrosa rosor fick det bli till vasen idag. Passar så bra på spishyllan.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.