Uncategorized

Flyttfirma med Grabbarna flytt – hjälpsamt!

Visst är det spännande när man ska till att flytta till nytt. Flytta till nytt hem och plats. Få inreda sitt nya hem så som man vill ha det. Men det är mycket arbete med en flytt och med ett helt bohag som ska flyttas från det gamla hemmet till det nya.

Det tar på krafterna innan allt är gjort och det blir färdigt i nya hemmet. Därför är det smart att anlita en flyttfirma. Och gärna en flyttfirma som kan bistå med mer tjänster än enbart flytt av bohag. För det är inte bara flytt av bohag till nya hemmet som gäller. Du måste även flyttstäda det gamla hemmet. Och vid flytten kanske du rensar ut både prylar och kläder som behöver köras antingen till återvinning eller till t.ex röda korset. Så visst det är inte bara spännande med en flytt till nytt hem. Utan det är massor med arbete att tänka på.

Flyttfirma

Flyttfirma hjälpsamt vid flytt

Grabbarna flytt är en flyttfirma med många tjänster vid en flytt. Hos dom kan du få hjälp med det mesta allt ifrån själva flytten men även flyttstäda, packning och körningar till återvinning eller en välgörensorganisation.

Grabbarna Flytt är en flyttverksamhet som började år 2015 som ett extraknäck vid sidan om studierna av tre unga grabbar som alltid ställde upp när vänner och familj behövde flytthjälp. Under dessa år som gått har dom vuxit i rekord fart och idag är dom cirka 60 st som arbetar i företaget.

Grabbarna Flytt har vuxit kraftigt de senaste åren och är nu väletablerade i Stockholm och Helsingfors. Så bor du i Stockholm kan du anlita dom. För dom kommer erbjuda dig allt du behöver med din flytt. Allt så att det ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirma Stockholm med Grabbarna flytt ger dig allt du behöver och vill ha hjälp med vid din flytt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *