En helt vanlig dag

Försäkring Du kan jämföra hos Försäkrat.se

Snart har vi Chelsea hos oss. Om lite över en vecka flyttar hon hem och ska bli vår familjemedlem. Men innan dess bör vi börja med att hitta en hundförsäkring som passar oss. Men vi vill ha en försäkring med låg självrisk. Därför att valpar är mera känsliga och kan lättare bli sjuka än vuxna hundar. Och därför att det tar tid för en valp att bygga upp ett fullgott immunförsvar. Självrisk med en låg självrisk vill vi därför ha under Chelseas två första år.

Om man vill i ett senare skede kan man öka på självrisken efterhand som hon kommer ur valp tiden. Det är ju inte så roligt att kanske få springa till veterinären ofta i början och ha en hög självrisk.

Försäkring hos försäkrat.se

Jag hittat en bra försäkringshemsida där jag kan jämföra vilken försäkring som passar oss. Behöver du inte en hundförsäkring utan en annan försäkring t.ex för bilen eller huset. Kika in hos försäkrat.se för där kan du jämföra alla möjliga olika försäkringar. Via deras digitala, enkla och avskalade guide kan du samla information och ta ett klokt beslut mellan olika försäkringsbolag. Vad som ingår i försäkringen står tydligt och klart.

Försäkring

Tips på billiga försäkringar

Samla alla dina försäkringar hos ett försäkringsbolag.

Försäkringsbolagen brukar erbjuda mångförsäkringsrabatt som gynnar dig som kund. Det är att rekommendera. Så börja med att se över era försäkringar och klicka in er hos Försäkrat.se för att jämföra olika försäkringar. Jag är så säker att jag kommer att hitta en förmånlig försäkring till Chelsea. Och även du kanske hittar en.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *