En helt vanlig dag,  Samarbeten

Frusen och massor med doftljus

Inlägget har annonslänkar från Adviral

Idag var jag frusen så det första jag gjorde när jag kom hem var att tända en brasa och tända ljuvliga doftljus. Tjocka tröjan åkte också på.

Men nu är det varmt och gott hos oss fast det var en ruggig dag. Mera snö har det kommit och det snöar fortfarande därute. Gör mig ingenting att det snöar för imorgon slipper jag borsta fram bilen då jag är ledig imorgon. Skönt ska det bli och då kanske jag kan få undan lite stök här i torpet. Fortsätter med denna lilla lördag som onsdagarna brukar kallas med att bara ta det lugnt. Lite vila behöver man. Min make ringde för en stund sen och det var nog tur. Han ringde från matbutiken och undrade vad jag behöver för att baka en kaka… Nu är han sugen på en nån kaka med russin i. Får väl slå ihop en liten kaka senare ikväll. Även jag var till butiken idag så det var vara bra att han ringde för annars hade vi säkert handlat samma varor igen. Som händer ibland när vi inte hör av oss till varandra.

Just nu har jag tänt ett doftljus som luktar ljuvligt vanilj. Vanilj är doft som jag ofta köper hem när jag köper doftljus. Dom brukar ha en mild och inte en frän doft som jag gillar. Men andra dofter går också hem hos mig. Lyko har just nu 20% rabatt på alla deras doftljus.

Ha en ljuvlig kväll alla fina ses snart.

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. AT THE BEACH LARGE / 2. LINEN LARGE / 3. LAVENDER SPA LARGE / 4. FIRESIDE LARGE / 5.TRILOGY LARGE OCEAN ESCAPE / 6. COOL LINEN LARGE / 7.LARGE MAGNOLIA / 8. ISLAND COCONUT LARGE / 9.TRILOGY LARGE GENTLE RAIN

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *