En helt vanlig dag,  Samarbeten

Handla och Michael Kors väskor

Inlägget har annonslänkar från Adviral

Makens och Kaisu är ute på en kort promenad idag. Igår var dom på en längre. Då gick dom i flera timmar och över 10 km. Tror att Kaisu fick träningsvärk då hon på en hel vecka inte varit på så lång sträcka. Och det verkade som det ömmade på hennes bakben. Själv bila jag in till lilla staden och sprang in på ICA Maxi för att handla kaffe och mjölk som vi glömde i fredags. Handla även en mjukgörande kräm till mina händer. Idag blir det bara att samla kraft inför en ny arbetsvecka sen är det inga vidare bra väder för att gå ut idag. Utan jag håller mig inne och småpysslar med dittan och datan. 

Campadre har just nu rabatt på Michael Kors väskor som är så snygga och det gäller att skynda sig för rabatten upp till 27% gäller bara till 15 januari. Brukar använda väska när jag ska iväg på nånting extra då tycker jag det är bra med väskan att ha allt det nödvändigaste i. Men dom flesta väskorna som jag har är köpta i London så dom har varit med ett tag nu. Blev så sugen på att klicka hem en ny väska att börja använda när våren har kommit. Ååååå gud vad jag längtar till värmen kommer jag håller tummarna på att våren ska komma tidigt i år.

Klicka in dig HÄR!

4 Comments

  • Tina

    Jag längtar till våren jag också. Det är så skönt med värmen och sitta ute med en kopp kaffe samt solen som värmer och fåglarna som kvittrar.
    Jag är dessvärre inte en person som älskar väskor i några större mängder.
    Är det så att jag behöver en ny väska för att min har gått sönder så då tittar jag på väska. Min typ av väska skall vara funktionell, liten och lätt. Jag tror att det är min fjärde väska jag äger i mitt liv 😀 Men det finns väldigt mycket snyggt att se på gällande väskor, så titta går ju utmärkt 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.