En helt vanlig dag,  Samarbeten

Hårmjäll du kan få bukt med dina vita flingor

Hårmjäll

Nångång i sitt liv kan man få problem med hårmjäll och hur roligt är det. När man lägger märke till de vita flingorna som ligger där som ett vitt damm hur mycket man än har schamponerat och borstat håret. Självkänslan kan ju verkligen få en törn med dessa flingor. Ett bra mjällschampo kan hjälpa dig att få bukt på de vita flingorna som ligger där och irriterar dig. MAN VILL JU KÄNNA SIG FRÄSCH EFTER EN DUSCH.

Jag hade själv problem med hårmjäll i övre tonåren då jag använde ofta starka uttorkande produkter i håret. Och ofta hade jag bråttom och gick ut på vintern med blött hår. Men det var under en kort period som jag hade dessa problem.

Varför får man hårmjäll

Hårmjäll

 

Att man får hårmjäll beror oftast på att man har torrt och irriterad hårbotten, kanske man har använt hårprodukter som har gjort att hårbotten har torkat ut. En annan faktor är att du även kan ha för lite vitamin av en viss vitamin i kroppen och behöver ett kosttillskott. Man kanske har också gått ut på vintern med blött hår.

Mjällbusters har tagit fram ett bra och effektivt mjällschampo. Som lanseras i September och kommer gå att förbeställa från och med i Juli.

Det ska även vara lätt att använda detta mjällschampo då du bara ska använda schampot varje dag i fem dagar och sen underhålla var tredje dag.

Tvätta håret varje dag i fem dagar med Mjällbusters. Underhåll med att använda det 1-2 ggr per vecka lite beroende på hur mycket problem du har. Undvik att gå utomhus vintertid med blött hår och undvik huvudbonad i den mån du kan. Undvik även produkter som hårgelé  och vax i håret. Ska du använda detta så hitta något som är skonsamt och lätt att tvätta ur.

Behandla även magen med kosttillskott och Mjällbusters schampot och ser du inget resultat efter 3-4 veckor och inte blivit bättre efter denna kur bör du söka hjälp av en hudläkare.

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.