Samarbeten

Hemmaträning lätt och smidigt

Hemmaträning är väl det som gäller nu under pandemin. Jag har väl aldrig varit flitig med att besöka gym för att få den nödvändiga träning som alla behöver. Utan träna hemma har alltid varit min melodi. Det är lätt och smidigt och du kan träna precis när du vill. Jag har haft egna gymmaskiner men dom sålde jag då vi flytta till vårt lilla torp. Och har sen dess letat efter träningsredskap som inte tar så mycket plats.

Trendrehab har en hel del träningsredskap

Hemmaträning

Förutom träningsredskap som inte tar så mycket plats så har dom även tyngdtäcken. Tyngdtäcken är nånting som jag länge har tänkt skaffa då det sägs att med tyngdtäcken får man bättre sömn, oro, värk och smärta. Tyngden av täcket gör att du slappnar av och får den optimala sömnen du behöver med djupare sömn och färre uppvak under natten. Jag blivit berättad av flera i min omgivning som använder tyngdtäcken hur mycket bättre deras sömn har blivit.

En maskin som ökar fettförbränning och samtidigt stärka dina muskler och leder? Då kan FitnessPlate Future 3D vara något för dig!

I min ålder behöver jag verkligen en liten maskin som hjälper till med fettförbränning och som ger styrka till mina muskler och leder. Det här är ju verkligen en maskin som jag lätt skulle kunna få plats med i mitt lilla torp.

Sen fastnade jag för deras miniband för en lätt och grym hemmaträning. Ett miniband som du även lätt kan ta med och användas överallt. Jag som ofta är ute i naturen skulle lätt få till några minuter med detta band när jag är ute och promenerar i naturen. Minibanden gör du träningen för rumpa, lår och höfter men kan även användas till överkroppen för biceps och tricepsövningar. Du får tre olika miniband med olika motståndsnivåer så att du kan anpassa träningen efter hur du själv behagar.

Hemmaträning med rabattkod

Kika in hos Trendrehab och grabba denna rabattkod när du gör din beställning HEMMALIVET20 som ger dig 20% rabatt på deras sortiment.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.