En helt vanlig dag,  Samarbeten

Högtid Alla hjärtans dag 14/2

Högtid

Nu är det trist och tråkigt ute och man kan undra vart vintern är nånstans. Det är så tråkigt så man längtar till nästa högtid att fira. Och det måste nog vara Alla hjärtans dag som går av stapeln 14/2. Det är en dag som jag tycker om för då brukar min make ge mig både blommor och godis och godis tackar jag aldrig nej till om jag blir bjuden eller får det på något vis. Brukar sällan köpa godis till mig själv. Men nu börjar det dra ihop sig för den stora dagen. Så då börjar det bli dags att fundera ut en Alla hjärtans dag present. Och vad är mest roligt att ge bort om inte en personlig godisbox. En vacker box som du även kan välja ditt eget motiv och skriva din speciella kärlekshälsning som är fylld med favoritgodis. Och ovan på det kan du även lägga till en biobiljett, trisslott eller kärlekscheckar. Den här Alla hjärtans dag present skulle jag själv vilja få. För jag tycker det är en fin present att ge bort till någon man älskar.Högtid

Visst är det underbart med kärlek. Fira alla hjärtans dag 2020 med en kärleksfull Alla hjärtans dag-present från Godisboxen! Där hittar du det söta smaskiga, smarriga godisbitarna. Allt för att göra denna kärlekens dag så bra som möjligt.

Kika gärna in på godisboxen för att hitta den bästa Alla hjärtans dag present. Och glöm inte att du kan ladda upp ditt eget motiv på boxen. Plus den där speciella kärlekshälsningen på insidan av locket. Gör högtiden speciell och godisboxa din älskling med massor med kärlek.

När kom högtiden till vårt land.

Kort svar: Första gången som alla hjärtans dags-firades i Sverige är februari 1956. Dock fick dagen sitt genomslag först i slutet av 1990-talet. Sen dess har åtskilliga rosor och andra blommor sålts denna dag så även choklad och godis i stora mängder. 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.