En helt vanlig dag,  Samarbeten

Hundar och smidig transport för den

Jag älskar djur och speciellt hundar. Jag har haft förmånen att få äga ett par stycken i mitt liv. Alla våra hundar har varit kära familjemedlemmar och varit oss kära. Våran senaste hund var av rasen Slovensky kopov en speciell jakthund. Tog oss hårt när hon gick bort i somras.Hundar

När man äger hundar bör man tänka på dess säkerhet.

När du transporterar hunden i bilen bör du inte ha den lös. En smidig anpassad hundbur från alftaburen.se löser detta problem som egentligen inte behöver vara ett problem då dom hjälper till och med installation om du hämtar buren hos dom. Alla som kör sina hundar i bil tycker jag ska införskaffa en hundbur till bil och slipper på det sättet ha hunden lös i bilen. Hundens säkerhet ska man i första hand tänka på och de flesta hundar tycker om att åka bil i en hundbur. Lika väl som du tänker på dina barns säkerhet i bil ska du även tänka på din hunds säkerhet i bil. Och din hund är även din familjemedlem så varför ska du inte tänka på hundens säkerhet.

Hämta din smidiga hundbur i Alfta och få den installerarerad i bilen utan extra kostnad. Utan att borra och skruva. Smidigt och lätt att anpassa efter olika bilmodeller.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.