Samarbeten

Iphone 11 nu med abonnemang

Iphone 11 nu med abonnemang

Iphone 11

Har du länge önskat dig en Iphone. Nu är det inte helt omöjligt då du kan få mobilen Iphone med mobil abonnemang. IPhone 11 finns nu hos olika leverantörer och hos surfa.nu kan du jämföra dom olika abonnemangen tillsammans med en Iphone. Iphone 11

Så fråga er själva varför du önskar dig en Iphone och väg för och nackdelar. Kanske du har haft din mobil i många år eller du bara vill ha en Iphone.

Varför vill du ha en iPhone 11?
Vad har du för telefon idag?
Vilken mobiloperatör har du?
Vad är bra med din mobiloperatör?
Vilka mobiler har du haft i ditt liv?

Skulle vara roligt att testa nya Iphone

Jag själv har aldrig ägt en Iphone men nu kanske det är dags då den har fått en förbättrad kamera. Och jag som tar många bilder med mobilen så har jag som krav på att få den bästa kameran på marknaden. Använder även mobilen i arbete.

Så vad är nytt med Iphone 11

Förra årets nyhet var Iphone XR och i år Iphone 11. Vad sägs om snabbare processor, dubbla kameror och stöd för Dolby Atmos. Med den nya modellen kan du även få i flera nya färger. Bara att välja den färgen som tilltalar en. Designen liknar den tidigare XR modellen men de stora nyheterna hittar du på baksidan med det nya kamerasystemet. Visst låter det spännande.Iphone 11

Iphone 11 har dubbla kameror där True Depth-kameran på framsidan har ökats till 12 megapixlar och upp till 120 bilder per sekund. Detta ger dig möjlighet att ta dina ”slofie” ett begrepp från Apple som innebär en slowmotion-selfie-video. Jag skulle nog välja Iphone 11 Pro som har trippelkamera där den tredje kameran har en ultravidvinkelkamera som ger dig möjlighet att ta breda landskapsbilder, närgående perspektivförvrängande porträtt med mera. Jag tar landskapsbilder ganska ofta och att få denna finess skulle inte vara helt fel.

Sen tycker jag det är bra att införskaffa en Iphone tillsammans med ett abonnemang för då slipper man betala åtskilliga tusenlappar om du skulle köpa den direkt. Så hos surf.nu anser jag är en bra site där du kan jämföra dom olika abonnemangen och välja ett som passar dig. Och man behöver inte binda upp sig på lång tid med dom olika abonnemangen.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *