Samarbeten

Julgåva till sina anställda – Dags att köpa!

Tiden går och nu är det exakt 61 dagar kvar till julafton. Så det börjar bli dags för företag, kommuner och organisationer att titta på sina julgåvor till sina anställda. Jul firar dom flesta och det är en högtid som man ger bort julgåva till sina nära och kära. En högtid som medför mycket förberedelser innan. Och så är det också på många arbetsplatser. Julpynta och julgran ska fixas men framför allt vad ska man ge till julgåva till sina anställda.

Julgåva

Jag som har varit och arbetat många år på olika arbetsplatser vet att anställda uppskattar att få en liten julgåva stor som liten till jul. Året har gått och julen har kommit och inte många dagar kvar till nyår med då med nya friska tag och idéer för det kommande år. Alla företag bör fira julen för det är en speciell tid för de flesta. Gör julmånaden till nånting speciellt på din arbetsplats med t.ex julfika och samvaro. De anställda hinner stressa ner och bli mer kreativa under denna tid och kommer på lysande idéer.

Eriksson Reklam kan ni kika på julgåvor

Eriksson reklam är en stor leverantör av just julgåvor till sina anställda. Där hittar ni allt ifrån nyttosaker, dekoration till dom populära julsäckar av jute fyllda med allting gott förknippat med jul. Dessa julsäckar säljs slut ganska snabbt så är ni ute efter dessa bör ni vara ute i god tid för att få julsäckar till era anställda. Själv personligen skulle jag uppskatta att få en julsäck i gåva till jul för det finns alltid nånting man tycker om I den.

Julgåva
Julgåva

Presentkort som julgåva

Eriksson reklam kan ni även köpa presentkort då kan de anställda välja ut sin egen julgåva. Detta uppskattas också väldigt mycket av de flesta anställda. Och det finns mycket att välja på beroende på vad man tycker om.

Julgåva

Prestkort

Matgåvor

Julgodis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *