Uncategorized

Julklädsel till julafton hitta den hos Rabalder

Ännu känns det som höst är här och att vintern dröjer lite. Ändå är vi i mitten på november och snart kommer vi in i julmånaden. En månad som alla går i väntas tider och adventveckorna räknas ner för dagen 24. Dagen som alla längtar till. Men det är mycket att stå i denna månad, det ska göras en hel del och allt ska hinnas med.

Men förrutom alla sysslor så kommer dagen då man förr eller senare börjar tänka på vad ska jag ha på mig på julafton. Själv föredrar jag bära en enkel klänning som även kan bäras alla andra dagar också. Och naturligtvis behöver den inte vara julröd för så traditionell är jag inte. Den ska vara enkel och gärna enfärgad för då kan man styla till det med julröda pärlor runt halsen t.ex och ändå ha nåt julgröt på sig.

Denna snygga stilfulla klänning är bara ett exempel på vad som skulle kunna funka på julafton. Men du kanske hittar nåt liknade för hos Rabalder finns många enfärgade klänningar att välja på. Väljer du det traditionella med att bära en julröd klänning jag då lär du inte kunna använda den årets alla andra dagar. Därför väljer oftas ej julröd till julafton utan använder bara accessoarer som är julröda.

Julklädsel

Hos Rabalder får du förrutom julklädsel

Leverans inom 14 dagar fraktavgift på endast 40 kr och fraktfritt vid köp över 2000 kr. Fri frakt! Om du hämtar i nån av deras fysiska butiker. Men bäst av allt är att du kan handla prisvärda och moderiktiga kvalitetskläder till din garderob. Fyll på efter klädrensning för det gör nog alla några gånger om året med att rensa garderoben. Köp julklädsel från Rabalder

Smart sätt att inte glömma nånting inför jul är en TO DO LISTA och sätt julklädsel som nr 1 så behöver du inte bli sent ute med det.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *