Samarbeten

Kassasystem med Joboffice för små verksamheter

Inlägget är ett samarbete med JobOffice

Som ni vet ni som har följt min blogg så har jag en egen verksamhet inom hemstädning. Men det medför ju att man vill utvecklas och driva verksamheten framåt. Så nånting som jag länge har funderat över så skulle jag vilja utveckla den med en butik. En butik där jag kan sälja olika rengöringsmedel och städredskap för hemmet samt att boka in olika hemstädningar. Och då skulle jag vilja ha ett kassasystem som har många finesser och är lätthanterligt.

JobOffice verkar ha ett väldigt lätt system och där man kan koppla olika betallösningar så som Swish och Klarna. Både Klarna och Swish är ju vanliga betallösningar idag och det är nåt som jag då skulle vilja erbjuda mina kunder om jag idag hade en butik. Det ska vara utan krångligheter utan bara lättanvänt kassasystem och modern lösning för oss småföretagare.

Det ska även vara att man snabbt kommer igång och lätt att lära sig så att använingen blir enkel. Sen är det så bra att detta kassasystem har inga krångliga avtal. Inga startavgifter och inga transaktions avgifter utan JobOffice har bara en abonnemangsagift beroende på vilket kassasystem du väljer.

Att kunna erbjuda kunden flera betalsätt är så bra som det kan bli. Kunden ska kunna ha möjlighet att betala med olika betallösningar.

När allt är klart tryck bara på knappen Betala och välj ett av de många olika betalsätten JobOffice Kassa erbjuder. Här är en bild på en demo butik.

Har du även en kassakopplad kortterminal låt kunden betala snabbt och enkelt med Contactless (NFC).

Det ska också vara lätt att hitta och se tidigare kvitton samt när dagen är slut kunna skriva ut dagens kassaraporter. Det finns som sagt många väldigt bra lösningar med detta kassasystem hos JobOffice. Så kika gärna in hos dem och läs lite mer vad dom erbjuder för ditt företag. Kika nu in på JobOffice.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.