Samarbeten

Kemikaliskfri vardag med Norwex

Inlägget är ett samarbete med Norwex.se och innehåller annonslänkar

Skulle du inte vilja ha ett miljömedvetet tänk i din vardag. En livsstil som är lätt att eftersträva. Samtidigt som du bidrar för din egen skull och även för kommande generationer till en kemikaliskfri vardag och planet.

Visste du att nästan 80% av våra plastsopor hamnar på ett eller annat vis i vår natur. Och så kan vi ju inte ha det…Håller ni inte med om det? Hos Norwex finns alla produkter för att du så långt det går ska kunna skapa en kemikaliskfri vardag.

Nåt som vi gör nästan dagligen är ju att handla i matbutiken. Och tänk så många plastkassar det går åt på ett år. Istället för att göra det lätt för sig är att alltid ha bärkassar med dig när du går och handlar eller ha alltid några i bilen. I vissa länder är det förbjudet med plastkassar i butiken och det tycker jag att vårt lilla land borde eftersträva mot. Hos Norwex hittar du bärkassar som är slitstarka och kan bäras med tyngd. 

Bärkassen med BacLock –  den självrengörande fodret med BacLock är avsedd till att hämma bakterielukt och mögeltillväxt i produkten. Bättre alternativ än till engångskassar. Du hittar kassen HÄR

Dom har även hygienprodukter för din hudvård och detta paket med Naturally Timeless Set för din ansiktsvård hitta jag hos dom. Men som även går att köpa styckevis. Klicka in dig HÄR

 

Men nu är det så fiffigt med detta företag. För samtidigt som du kan ändra din livsstil till ett mera vänligt miljötänk genom att byta ut dina farliga kemikalie produkter till deras. Så kan du även bli ambassadör för deras produkter och tjäna en liten slant. Genom att ha olika event för dina vänner, familj, bekanta och andra människor. Fördelarna är många genom att bli ambassadör för dom. Att skapa en hälsosammare livsstil och lämna en renare planet till kommande generationer. Det är dom bästa fördelarna förutom att ha möjlighet att tjäna lite pengar.

Startpaketet innehåller ett rikligt sortiment av deras mest populära produkter. Och HÄR kan du läsa mera och ansöka för att bli ambassadör.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *