Samarbeten

Kläder – spara – ekonomi – payup – testa

Med min nya framtid när det kommer till arbete och affärer. Så behöver jag byta ut en del av min garderob och jag behöver köpa till nya plagg som ser representativa ut. Men då behövs ett sparkonto för kläder och kläder är inte billigt och det kan dra i väg. Men jag har hittat en kavaj som inte var dyr och payup är ett smart sett att spara.

Kläder

Just nu arbetar Anne och jag med ett arbete febrilt och vi har så mycket arbete så vi har flyttat fram startdatumet. Men när vi kommer igång så kommer det bli roligt tid framöver. Och framför allt alla kundbesök som jag kommer att göra. Därför behöver jag en ny stilren garderob. För hur skulle det se ut om jag gick på kundbesök och sitter på möten med mysdressen.

Hur som haver så är vädret skapligt skönt hos oss och solen är framme. Chelsea var trött idag men har kvicknat till för nån timme sen efter att sovit hela förmiddagen. Så nu är hon på busupptåg och då brukar hon fnysa till mig för att jag också ska komma igång. Så om en liten stund ska vi leka men först ska hon få nånting att äta sen blir det lek.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.