Samarbeten

Konst av Anna Bülow

  • Inlägget är ett samarbete med IN MY CORNER och innehåller annonslänkar 

Idag skriver jag om Anna Bülow och hennes fina konst som går att köpa som poster längre ner i inlägget. Men nu först ni som inte vet om att jag älskar inredning, färg och form. Har länge funderat på att byta ut min konst på väggarna till fina posters i mitt sovrum. Och Anna Bülow konst fastna jag för så jag funderar starkt på att klicka hem några stycken.

Usch vad helgen springer iväg och det är redan söndag. Har inte så många måsten idag förutom om att jag måste in till lilla staden och köpa mjölk och kaffe. Kaffe och mjölk är ett måste i mitt skafferi och kylskåp. Gårdagen gick åt att tvätta hela dagen så igår var det en massa måsten.

Nu ska jag berätta om Anna Bülow konst och visa några av hennes poster som går att köpa hos IN MY CORNER.

Anna Bülow är en svensk konstnär. Anna använder en läcker collage teknik och illustrerar med ett modernt, lugnt och tydligt skandinaviskt uttryck. Annas vackra konst, kan man ofta se i olika inredningstidningar och instagrammas flitigt. Anna Bülows konst har ett vackert, subtilt och snyggt skandinaviskt uttryck och hennes kvinnoporträtt utstrålar styrka såväl som sårbarhet. Stylister älskar hennes konst. Och hos mig skulle hennes vackra drömliknande kvinnoporträtt passa så bra i mitt sovrum. Så jag funderar verkligen att klicka hem Annas konst till mina väggar.

Du hittar IN MY CORNER HÄR

Dessa fina olika posters hittar du HÄR


INMYCORNER.SE Har även en noggrann handplockad samling av högkvalitativa inredningsdetaljer i form av tavlor, affischer, keramik, heminredning och mycket mer.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.