En helt vanlig dag,  Samarbeten

Kontorshotell en superbra lösning

Kontorshotell med all inklusive skulle ju vara en bra lösning om man letar efter ett kontor. Ett kontor som du kan arbeta i en kreativ miljö och samtidigt få hela all inklusive paketet med hyran. En miljö där allt ingår och med andra drivna kreatörer. Lägg till paketet med all inklusive och du får allt som behövas tänkas ha om man letar efter en kontor.

  • Kaffe
  • Färsk frukt
  • Internet
  • Scanner, skrivare och kopiator
  • Konferensrum
  • Mindre mötesrum
  • Post- och pakethantering
  • Larmsystem och övervakning av vaktbolag

Allt detta kan du få om du hyr in dig i ett kontorshotell i Stockholm. Kontorshotell

För mig som letar ett kontor kan ett kontorshotell vara en lösning, då jag inte skulle behöva tänka på kostnader utöver hyran och bara kunna fokusera på det som jag är bäst på. Men här som jag bor har jag ingen aning om det finns ett kontorshotell. Så det bör jag nog undersöka lite närmare. Egentligen låter det som att det bara finns fördelar med detta koncept då det finns många fördelar med att hyra in sig på ett kontorshotell.

Fördelar med ett kontorshotell

Efter dina behov och önskemål får du en skräddarsydd och flexibel lösning. Det låter som det bara är fördelaktigt både ur ett ekonomiskt och ett tidsbesparande perspektiv. Allt det praktiska delar finns med i konceptet vilket innebär att du kan lägga fullt fokus på din verksamhet. Och att samtidigt möta en härlig mix av intressanta människor som du kan ha socialt utbyte med.

Det skulle inte vara så dumt om jag kunde hitta ett billigt kontorshotell på min ort där skrivande är min huvudådra i min verksamhet. Då skulle jag få lugn miljö att skriva på men även få en massa fördelar som man inte har om du hyr en vanlig lokal.Kontorshotell Men på kontorshotell Stockholm får du alla dessa fördelar som jag nämnt i detta koncept.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.