En helt vanlig dag,  Samarbeten

Iphone 11 skal hittar du billigt här

Att äga en Iphone skulle kanske inte vara så dumt med tanke på hur många läckra snygga skal det finns att välja på. Har alltid kört på Android mobiler kanske för att jag är så van vid dom. Men har alltid sneglat på dom där mobilerna. Till Iphone 11 hitta jag massor med fina skal. Enfärgade, mönstrade och blommiga och vissa med fack. Och inte tyckte jag dom var dyra. Man skulle kunna ha några på lager och byta från dag till dag beroende på vilket skal man känner för just denna dag. Så om jag hade en Iphone skulle jag med all sannolikhet välja ett blommigt färggrant skal. Men då smaken är olika för alla så har Teknikdelar.se många billiga Iphone skal att välja på.

Teknikdelar.se har många reservdelar och tillbehör till smartphones utöver snygga Iphone skal.

Här visar jag två snygga Iphone 11 skal

Dessa skulle passa mig väldigt bra då jag tycker om blommor. Snygga, trendiga och tjejiga men finns många att välja på till killar också.

Iphone skal

Ett trendigt småblommigt skal med blått och rosa som passar väl ihop. Iphone skal

Stora granna blommor. Det här skalet är så snyggt. Om jag ändå hade en Iphone. Men du som har det kan köpa billiga Iphone 11 skal hos Teknikdelar.se som har ett stort utbud att välja på.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.