Samarbeten

Körkort och handledarkurs

Varför är det bra med ett körkort eller varför ska man överhuvudtaget inneha ett körkort när det finns andra kommunikation medel att ta sig fram med. För min del och mina barn och dom flesta syskonbarn har det varit en fördel med att ha ett körkort. Jag som arbetar inom mitt yrke där körkort krävs. Min äldsta som är bilmekaniker och yngsta som pendlar. Så visst är det bra att kunna ta sig fram smidigt från A till B. Och även att många arbetsgivare kräver körkort så är det ett plus att kunna söka flera lediga tjänster. Utöver det så är det en stor frihet med körkort då du aldrig behöver passa buss eller tågtider. Man kommer ut på ett annat sett, du besöker platser som du kanske aldrig skulle besökt om du inte hade ett körkort. Att vakna upp en söndag och känna lusten för en biltur på landet… Det är frihet!

Sen att alla inte har möjlighet att ta ett körkort då det ofta finns hinder på vägen till nånting så självklart så som pengar, studier eller vad det nu kan vara varför det sätter stopp har jag full förståelse för. Men du som är på väg och ska ta ditt så finns det hjälp på vägen. För att det ska bli lätt att en dag få det där betydelsefulla kortet.

Trafiko får du hjälp med att få ett körkort lätt

Körkort

Trafiko kan du boka handledarkurs, då dom har lärare över hela Sverige. Du kanske vill träna på nåt som du är mindre bra på t.ex backa, parkera eller nåt annat moment. Kommer ihåg när jag tog mitt behövde jag mycket träning på att backa. För mig blev det jättesnurrigt att köra bakåt. Men hos Trafiko får du hjälp och när du gjort en kurs hos dom får du tillgång till hela deras  digitala plattform. Där du kan fortsätta att träna olika moment. Alla lärare hos Trafiko är även utbildade via transportstyrelsen.

BOKA HANDLEDARKURS

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *