Samarbeten

Lampa från Elboden som är prisvärda

Snygga och prisvärda lampor kan vara svårt att hitta. Dessutom ska lampan kunna fylla sin funktion med ljuset. För ibland vill du ha ett annorlunda sken i rummet du vistas i t.ex om du har en mindre bjudning med gäster. Då är det bra med en lampa som du kan använda en dimmer till. Dessutom vill man ha en lampa som är snygg och passar in i övrig design i rummet. Sen är jag också så där lat och tekniktokig att jag vill kunna koppla en on/of dosa till min lampa/lampor. Då kan du lätt sätta på och av de lampor du vill använda för stunden. Det var några tips till vad du kan tänka på när du ska köpa din lampa.

Lampa hos ELBODEN

Hos Elboden kan du leta efter och finna många snygga lampor. Och i år firar dom 100 år med många prisvärda nedsatta lampor. Så du kan spara många slantar genom att finna en lampa från Elboden.Lampa

Lampan VIVA med alla dessa fina gnistrande smålampor

Den här lampan tyckte jag var supersnygg och skulle lätt passa in i min matsalong när jag får den färdig. Just den här lampan Viva i mässing väldigt vacker lampa med sina många smålampor och mässingsvarianten är extra vacker i kombination med en dimmer när lampan brinner med ett varmt och svagt sken som gnistrar i prismorna. Kika gärna in hos Elboden kanske just du hittar din favorit lampan hos dom eller varför inte besöka butiken som finns i Göteborg. ELBODEN har även fri frakt från 495kr.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.