Samarbeten

Låna med utan UC förfrågan

Ibland kan ekonomin bli ansträngd. Det har säkert hänt minst en gång i livet för alla. Kan vara att man fått en extra utgift att betala som man inte räknat med. Eller man kanske behöver köpa ny bil eller lägga handpenning på nånting som man köpt. Ja i stort sätt kan man behöva låna pengar till nånting nångång i livet. Då kan ett UC Fritt lån vara bra om det bara handlar om en liten summa.

Låna UC Fritt

Låna

Beroende på hur stor summa man behöver låna kan man även överväga om man ska söka ett UC Fritt lån eller inte. Men vad innebär ett UC Fritt lån. Om du ansökt om många lån, gjort flera köp på kredit eller tecknat flera abonnemang har du också få ett flertal förfrågningar med kreditupplysningar. Ibland kanske du jämför olika lån fast det bara är ett lån du vill ha men då får du flera förfrågningar med kreditupplysningar. Små lån så som SMS lån brukar ofta vara UC Fritt. Ju fler förfrågningar du har desto svårare kan det vara att få ett lån. Så man bör överväga noga iallafall om man verkligen ska ha ett lån och om det verkligen är nödvändigt. För det läggs till din ekonomiska statistik.

Varje gång du ansöker om ett lån görs en kreditupplysning för att se din betalningsförmåga. Dina kreditvärdighet sjunker med många förfrågningar. Och dom ligger kvar lång tid framåt i tiden i din statistik. Så är det bara småsummor du vill låna. Fundera på om ett UC Fritt lån kan vara det bästa.

Att låna utan UC betyder att långivaren samarbetar med ett annat kreditupplysningsföretag än UC. De flesta andra kreditupplysningsföretag väger inte in antalet förfrågningar när de bedömer din kreditvärdighet.

Finns det lån utan UC?

Ja, det finns lån med andra kreditupplysningsföretag än UC. Det finns däremot inte lån utan kreditkontroll. För det är förbjudet att låna ut pengar utan kreditkontroll.

Hos UC Fritt kan du läsa mera och få kunskap om olika lån och mer om UC Fritt lån och vad det innebär och för och nackdelar.

När du ska låna pengar funderar på vilket lån du ska söka och om det ska vara UC Fritt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.