En helt vanlig dag,  Samarbeten

Låneaktörer växer lavinartat i Sverige

Låneaktörer

“Allt fler låneaktörer i Sverige” 

Sverige ligger på plats sju på FN:s lista över världens bästa länder att leva i. Norge ligger som vanligt i topp. Våran levnadsstandard har blivit bättre under flera decennier, vi lever längre. Vi har någorlunda bra löneutveckling, fast man ibland skulle önska att den var högre och inga skillnader könsmässigt. Vi har bättre ekonomi.

Med våran höga levnadsstandard och många låneaktörer

Den höga levnadsstandard som vi har idag gör att vi vågar låna pengar i större utsträckning. Plus att det finns många låneaktörer i Sverige idag att välja mellan. Man lånar till ganska mycket men det vanligaste är nog till konsumtion, renovering, bilköp, studier och husköp. Och ibland kan det komma oförutsedda utgifter som man inte räknat med.Låneaktörer Innan man tar ett lån ska man räkna på om man har råd med lån som ska betalas tillbaka under en bestämd tid. De flesta människor har nån form av lån idag så även jag. Kommer ihåg när mina föräldrar skulle köpa sin första bil i början på 70-talet. Då kom dom hem med en massa broschyrer på fina bilar och jag kommer ihåg hur dom satt och räknade på kvällarna innan dom bestämde sig för en bil och sen gick till banken för att ansöka om ett lån. Denna procedur blev inte klar över natten utan man fick vänta många dagar om man fick ett beviljat lån. Båda mina föräldrar hade då välbetalda arbeten. Idag får du svar ganska omgående om du får ett beviljat lån som du sökt.

Idag lånar du även pengar till det du behöver genom att klicka dig fram hos dom olika låneaktörer via nätet. Det är inte så vanligt att man går till banken. Att det har poppat fram så många låneaktörer som idag finns på marknaden tycker jag är bra för då kan du välja mellan dom till det lån som passar just dig. Men som jag sa tidigare så ska man tänka på att lånet ska betalas tillbaka när du lånar pengar.

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.