En helt vanlig dag

Löshår – extensions för alla kvinnor som önskar fylligt hår


All kvinnor har väl nångång i sitt liv önskat sig tjockt och långt svallande hår. Alla kvinnor har nu möjlighet att få det då det finns så många bra extensions på marknaden idag. Själv har jag haft löshår för så där en 15 år tillbaka. Men då var kvalitén inte lika bra som det är på löshåren idag. Kvalitén är så bra att man inte ens ser att det är löshår utan det ser ut som ditt riktigt hår. När jag hade då såg man nog att det inte var mitt riktiga hår. Idag vet jag inte om jag skulle kunna ha extensions på mitt tunna fina hår. Mina hårstrån är som den tunnaste sytråden, så fint är mitt hår idag. Men det skulle vara roligt att testa för det kan ju bli bra.

Det finns olika metoder att sätta fast löshår och man ska nog välja den metoden som passar bäst för ditt hår. Skulle jag vilja prova idag skulle jag vara tvungen att rådfråga en duktig frisör som har stor kunskap om löshår. På min tid fanns det mest bara med klips som man satte fast löshåret. Och man tyckte att det strama och tryckte på hela huvudet.

Löshår hos Pozehair

Där hittar du olika sorters löshår som du sätter fast på olika sätt. Kanske du vill prova det nya med Tape On extensions. Det ska tydligen vara väldigt lätt att sätta fast i ditt hår på bara några minuter. Sägs vara väldigt enkelt att få fylligare hår. Och din dröm om svallande fylligt hår blir kanske sann.Löshår

Sen finns keratin/nail hair eller nagelslingor som det också heter. Då får man en permanent hårförlängning som även är bekväm. Och ser helt naturlig ut att ingen kan se att det är löshår. Och man vill ju bara ha löshår som ser naturligt ut. Löshår

 

Kika in och titta på alla clip on löshår som finns att välja på hos Pozehair.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.