Annonslänkar,  En helt vanlig dag

Magasintidningar alla dina favoriter på ett ställe

Brukar ni läsa magasintidningar, det brukar jag göra. Inredningstidningar brukar det för mesta bli för min del. Tycker man får en massor bra med tips och idéer från dom.

Inlägget innehåller annonslänk

Nu har du möjlighet att läsa dina favorit magasintidningar över nätet via Readly. Dom har samlat alla magasintidningar i en ända app. Och det finns flera tusen tidningar att välja emellan. Och dom mest populära magasinen finns också. Hitta din favorit och kanske du hittar flera andra som också kan bli favoriter. Readly erbjuder just nu första månaden för 9kr. Ett jättebra erbjudande med tanke på hur många tidningar du har möjlighet att läsa direkt i din smartphone eller padda. Skulle du inte vilja fortsätta är det bara att avsluta premuminationen innan första månaden tagit slut.Magasintidningar

Magasintidningar allt på ett ställe

Och det är lätt att navigera och söka i appen. När du hittar din tidning som du vill läsa är det bara att öppna den och börja bläddra i den. Men den här appen har jag börjat att läsa fler tidningar som jag normalt inte brukar köpa som lösöre. Själv tycker jag att Readly är perfekt för mig då jag gillar att läsa och titta på bilder.

Du har ingenting att förlora att prova i en månad. Du betalar bara 99kr om du väljer att fortsätta. Och det är enkelt att avsluta om du väljer det. Men när det finns så många tidningar att välja emellan så är jag ganska säker på att det finns nån tidning för alla och jag kan med stor säkerhet säga att du kommer att gilla Readly.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *