En helt vanlig dag

Marmeladprovning och första veckan på nya året

Marmeladprovning och första veckan på nya året, hur blir första veckan.

4:e dagen på nya året och det mesta är som det ska. Förutom vissa tekniska delar som jag har låst fast mig på. Men slängt iväg hjälp med det. Så får se om det fungerar snart för hjälp är behövligt just nu.

Marmeladprovning

Skulle varit i lördags till Anne i Uppsala men vi flyttade mötet till kommande lördag. För några veckor tillbaka var jag hos henne för marmeladprovning och smakade på flera jättegoda marmelader. Anne har stor kunskap om marmelad och vet vilken smak som passar till en viss dryck. Anne har kunskap om produkter och jag den tekniska kunskapen i våra affärer. Nu var ju den här marmeladprovningen jätteskoj och speciellt när jag lyssnade på Anne och lärde mig mycket nytt när det gäller marmelad.

Marmeladprovning

Hur blir första veckan på nya året.

Ja lördag är spikad då jag åker till Anne.

Idag får dagen komma lite som den vill, men tänker laga köttfärs och spagetti senare idag.

Imorgon blir det inredning hos mig. Julen ska plockas bort och det blir styling med lite nytt och fräscht.

Onsdag blir ett oskrivet blad, men det kan dyka upp nånting spännande. Man vet ju aldrig.

Torsdag får bli en tvätt och slappardag

Fredag ska bingolotto köpas för spel på kvällen efter mötet med Anne.

Söndag får nog bli en friluftsdag med Chelsea

Ingenting spännande egentligen första veckan på året. Men känns ganska skönt att inte ha alldeles för stora åtagande. Utan en vecka som troligtvis blir ganska lugn och skön. Jo en spännande grej har jag kanske på lut. Berättar lite mera om det i ett senare inlägg om det blir aktuellt. Men jag kan säga så mycket att det handlar om att sova gott. Och det vill ju alla göra utan sömnproblem.

Just nu ligger Chelsea och sover och det ser så skönt ut. Så jag tror jag också tar en liten vilopaus nu.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.