En helt vanlig dag,  Samarbeten

Matkasse smidigt behändigt och levererad till dörr

 

För många många år sen så fick vi en prova på matkasse från ett företag som jag idag inte kommer ihåg vad dom hette. Men kommer ihåg hur smidigt och behändigt att få en matkasse för hela veckans inköp och levererad till dörr. Idag är det väldigt vanligt med en premumination på valfri matkasse som det inte var på den tiden vi provade. Plus att det finns recept för hela veckan i matkassen. Idag funderar vi lite smått med att börja prenumerera på en matkasse som passar våra behov.

Smidigt med matkasse och slippa gå till butiken

Min make och jag vi är väldigt olika när det kommer till att gå till butiken och handla mat. Jag ser det som en nödvändigt ont att gå i matbutiker och handla veckoinköpet. Jag blir oftast villrådig även fast jag vet innan jag går in i butiken vad jag ska köpa. Men som så ofta så finns det inte vad jag ska köpa och det är då som jag blir villrådig och tappar fokus på vad jag istället ska ersätta det som inte fanns. Sen är jag inte så duktig på att jämföra priser. Vill jag t.ex ha en speciell ost jag då kollar jag inte kilopriset och min make brukar då som oftast fråga mig har du kollat kilopriset. Min make däremot kan gå i evigheter i butiken kolla priser och jämföra. Men han är också den som oftast hittar varor till bra priser. Han vet exakt vad han ska köpa. För han är det inge problem att gå i matbutiken för han får oftast de billigaste matkassar från matbutiken. Matkasse

Men nu när vi jobbar båda full tid hur roligt är det att åka till butiken varje fredag efter jobbet när man bara vill hem och börja ladda inför fredagsmys och stundande helg. Skulle vara klokt att testa en matkasse. Visst kan man nångång åka och köpa om det är nånting speciellt man behöver eller om mjölk och bröd är slut. Skulle nog föredra att testa en premumination på en matkasse och jämföra dom olika matkassar hos Matkasse Topplistan. En smidig site där du kan kolla runt och jämföra matkassar från olika aktörer. Läste även en artikel att en matkasse är oftast billigare än att du gör dina inköp själv.

 

 

2 Comments

 • wiper

  Jag har själv aldrig beställt matkasse men har varit intresserad. Då är våra män rätt lika ;). Jag får kolla upp priser först innan jag bestämmer mig för vi har ju reducerad pension på grund av att vi blev sjuka flera år före pensionen. Jag förstår att ni unga är hjälpta av detta för ni arbetar ju och sliter varje dag och sen att gå hem och laga mat kan kännas pressande. Jag tycker det är jättebra med dessa matkassar för att underlätta och ta bort stress. Vi har ju ett ICA Matkassen här som sysslar med just matkassar

  Du fick mig intresserad av att kolla upp detta mer ordentligt. Ser ju att du testat det redan med gott resultat. Min man är så noga med att välja grönsaker men om dom har bra kvalitet på sånt också i dessa matkassar så kan han nog fundera på detta

  Tack för tipset och ha en fin början på veckan
  Hälsning
  Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.