En helt vanlig dag

Medial seans

Veckan har varit fullspäckad med aktivitet. Och det är så jag gillar det. I torsdags var jag på en medial seans med min vän Anne och Maria som också är bloggare. Platsen var hos medium Maria Therese Mithera development Spiritualistiskt Center.

Medial seans

Vi kom dit i lagom tid och vi behövde inte stressa så det kändes bra. Tror att vi alla hade lite olika förväntningar inför kvällen. Jag hade väl inte så där jättestora men tyckte ändå att det skulle bli roligt. Mandy som kom ända från England höll i seansen och vi var många som var där.

Alla fick inte nåt budskap från andevärlden men ett par stycken iallafall, bland annat jag och Anne.

Men i vilket fall som helst så hölls seansen på övervåningen i ett av husen och stallen som fanns där på gården. Vi gick in och tog av oss skorna och gick upp till övervåningen och då kom vi direkt in i ett litet köksutrumme med kassabord där vi betalade. Men medans vi stog där så kände jag att min avlidna mormor också fanns där. Känslan var så stark men jag vifta bort det och tänkte det är nog bara önsketänkande.

När seansen börja så presentera Mandy sig och sen sa hon att det var en kvinna i köket som ville att vi skulle skynda att börja.

När Mandy sa det så förstog jag att min känsla var sann. Mandy börja få känslor och prat från kvinnan i köket och till sist pekar hon på mig och säger att det är min mormor som har budskap till mig. Mandy pratade länge och väl via mormor till mig, det var nästan att hon inte ville sluta. Och Mandy frågar mig flera gånger om jag förstog. Hon nämner även ett speciellt fotografi som inte är inramad i nån vanlig ram utan i en flaska med stenar i som jag har gjort. Det var så mitt i prick och allt som Mandy sa kändes helt rätt.

Och jag har hela tiden vetat att mormor finns i min närhet på det andliga planet. Det sista Mandy säger till mig via mormor är att mormor skämtsamt säger att jag ska låta bli socker. Det var liksom också en fullträff. För ibland kan jag märka att min sockerskål flyttar på sig hemma hos mig. Plus att jag äter alldeles för mycket socker. Eller om det bara är inbillning från min sida.

Jag har aldrig behövt nån bekräftelse på att ande världen finns då jag själv är medial och vet att den finns. Mitt problem var att jag var rädd för ande världen och har alltid försökt tränga undan den när jag var yngre. Alla människor är mediala vissa mer eller mindre. Hur mycket medial förmåga du har beror på hur du har tränat och tagit in den. Motaglighet har nog också en viss betydelse skulle jag tro.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.