En helt vanlig dag

Mediumskap och spådom

Innehåller Adlinks

Mediumskap och spådom

Tänk vad det är inne nu och erkänt det här med mediumskap och spådom. Hade det varit för bara några år tillbaka skulle dom flesta säga att det är hokus pokus. Men idag går man till ett medium precis som man går och klipper håret. Men vad är ett mediumskap?

Det är en person som arbetar med att förmedla mellan andevärlden och vår värld. Ett mediums viktigaste uppgift är att ge bevis på att det finns en andevärld och ett liv efter det vi kallar för fysisk död.

Medium är vanliga människor som genom träning utvecklat sina naturliga psykiska förmågor till att kommunicera med andevärlden. Och vi alla kan och har förmågan att utveckla nån form av medial förmåga.

Själv vet jag att jag har den förmågan men har under lång tid i mitt vuxna liv förträngt den förmågan och för att jag i min ungdom fick en rädsla för den. Men idag ser jag det som nånting naturligt.

Men idag vet jag inte om jag kan få tillbaka förmågan. Nånting som jag gör sen flera år tillbaka det är att pendla med en pendel. Har två stycken som jag pendlar med. Den ena pendlar jag om känslor och personliga frågor och den andra om ekonomi och vardagsfrågor. Och det brukar stämma.

Min syster som inte tror på sånt här har fått prova att pendla med min. Och med tillåtelse av den. Men tyvärr så ville inte pendeln svara henne. Kanske det bara fungerar om man har en viss tro eller förmåga.

Sen har jag ett par gånger provat på trollbord.  Då kallar man på andarna och frågar frågor.  Bordet svarar med att dansa med sina ja och nej ben.

Alla har en förmåga som går att utveckla, sedan  beror det på vad man vill göra med den.

Kanske du har varit eller är nyfiken och vill veta mera. Då kan man boka in sig på en kurs. Och det är bara att googla sig fram eller kolla på sin hemort om det finns några kurser.

Här i Västerås finns kurser HÄR

5 Comments

 • Charlotte

  Jag har testat medier några gånger, med varierande känsla. Minns en fantastisk kvinna som använde kort, men det var som att hon inte hade behövt dem, det var som att hon läste mig rätt av. Det var rätt så häftigt. Andra gånger har jag varit mindre imponerad. Så ömsom vin, ömsom vatten. Hoppas du hittar tillbaka till din källa.

 • Carina

  Viss stunder i livet kanske man inte är så mottaglig p.g.a. massor med olika saker. Det gäller att vara ödmjuk och lita på sin förmåga och till andra sidan.
  Jag har faktiskt gått en halv mediumutbildning, men känner att nog är det egentligen “universum som utbildar oss”
  Ha tillit och var “rädd om din” förmåga

  Önskar dig en fin eftermiddag!

 • wiper

  Jag har alltid trott på sånt eftersom jag är medial själv och högkänslig. Jag har varit med om mycket när det gäller sånt och har även gått till spådamer, healing och lite annat. Pappa och några andra i släkten hade den förmågan också

  Vår förra lägenhet hade närvaro som jag kände rätt direkt men i denna finns det ingenting så det känns så skönt. Det var mest i vardagsrummet och jag har skrivit om detta i min blogg några gånger. Jag känner inte för att utveckla min förmåga mer eftersom det är jobbigt

  Känner igen det du skriver om att trycka tillbaka förmågan för så har jag försökt göra också. Jag söker den inte utan den kommer automatiskt.

  Bra att det finns kurser för dom som vill utveckla sin förmåga.

  Kul att du tar upp detta ämne för man måste ta det på allvar och inte vifta bort

  Ha nu en skön onsdag
  kram från
  Malin

 • blondina

  Ibland tror jag faktiskt på medium, beror lite på 🙂 Ibland är de bara bluff o de enbart vill tjäna pengar o utnyttja folk men många tror jag är helt seriösa och kan spå utan trix o fix 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.