En helt vanlig dag,  Samarbeten

Mobil alternativ till att köpa nytt

Varför köpa sprillans ny mobil som kostar dyrt när det finns möjlighet att på ett säkert sätt köpa en begagnad mobil t.ex Iphone som är så populär. Dessutom hjälper vi till att spara på miljön genom att inte alltid köpa nytt.

En begagnad mobil hade hjälpt mig

Mobil

När jag skulle göra reportage samarbete med ett hotell. Då fick jag panik när min telefon gick sönder några timmar före innan träffen på hotellet. Och det är alltid konstigt att mobilen går sönder när man verkligen behöver den. Den gången skulle jag göra anteckningar i telefonen inte ta bilder för fotograf hade jag med mig. Jag var tvungen att snabbt åka in till Media Markt för att slänga ut åtskilliga tusenlappar på en ny mobil. Hade jag haft möjlighet den gången hade jag köpt mig en begagnad mobil på ett säkert sätt.

Phonehero.se säljer begagnade mobiler

Mobil

Hos Phonehero.se kan du alltid vara säker då du köper en begagnad mobil. Dom kontrollerar att alla mobiler som dom säljer inte är stöldgods, dom går igenom mobilens funktioner och batteri och byter ut det som behövs. T.ex så säljer dom aldrig en Iphone som har mindre än 90% batteri kapacitet. Alltså dom går igenom flera punkter på mobilen innan den kommer ut till försäljning. Och dom rengör mobilen. Samtidigt som vi gör vår miljö en tjänst att inte alltid köpa nytt. Visste du t.ex att du sparar en betydande mängd CO2-utsläpp när du väljer att köpa en begagnad mobil DET ÄR MILJÖVÄNLIGT.

Vi har för vana att alltid köpa nytt och glömmer ofta att titta på begagnade alternativ. Så även jag då jag inte vetat om att man kan köpa begagnade mobiler säkert. Så min nästa mobil kommer med all sannolikhet komma från Phonehero.se. För mig har det aldrig varit aktuellt att köpa mobil från en privat person eller blocket för du vet inte vad du får.

Köper du en telefon från Phonehero.se kan du vara säker att du får en fullt fungerande mobil och som inte är stulen.

Du får även 14 dagars öppet köp om du inte är nöjd. Du får 1 års garanti. Och laddare ingår alltid. Verkligen en bra deal. Kika gärna in och titta på deras utbud av telefoner och köp din begagnade mobil

Och din begagnad Iphone här. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.