En helt vanlig dag,  Samarbeten

Mobilabonnemang jämför vad du behöver

Det är en stor djungel med alla mobilabonnemang som finns att välja på ute på marknaden. Jag bytte själv abonnemang för drygt ett halvår sen och då tyckte jag det var svårt att välja. Men hitta ett som jag är nöjd med idag efter att jag jämfört flera abonnemang . Med Ringabilligt.se kan du lätt jämföra mobilabonnemang. Det är en helt oberoende webbtjänst och dom strävar alltid efter att ge en objektiv presentation av de mobilabonnemang som finns och deras tjänst är det lätt att få en överskådlig syn på vad abonnemangen innehåller.

Det billigaste mobilabonnemang behöver inte vara det bästa.

Ditt behov av vad du behöver i ditt abonnemang styr i slutändan vilket du kommer välja. Du kanske surfar mycket och då behöver du säkert fri surf. Du kanske brukar bara ringa med mobilen då behöver du inte så mycket data. Sen är det också viktigt att titta på täckning, inte så roligt att få ett abonnemang med dålig täckning. Olika operatörer använder olika nät. Värt att kolla upp.

Anpassade abonnemang

Många operatörer erbjuder även anpassade abonnemang t.ex Seniorabonnemang, Studentabonnemang, Barnabonnemang och Företagsabonnemang. För min del nästa gång jag ska byta abonnemang så blir det att jämföra mellan dom olika Seniorabonnemangen men det är inte riktigt aktuellt ännu för mig att byta till det. Sen behöver jag fri surf och sms och ganska mycket data. Jag hade tidigare ett abonnemang där jag varje månad var tvungen att köpa extra data. När det var några dagar kvar till nästa period så var datan slut då jag även använder min mobil i jobbet så tog det slut fort.

Så du som behöver ett anpassat mobilabonnemang ska kika via dessa länkar. 

Barn/Senior/Student/Företag

Du som behöver ett vanligt abonnemang kan kolla in denna länk.

Om du letar efter ett billigt mobilabonnemang är det värt att jämföra via ovanstående länkar. 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.