Mitt hem,  Samarbeten

Nu är det juligt hos mig

Inlägget är ett samarbete med OSCAR & CLOTHILDE och innehåller annonslänkar 

Nu har jag sett så många som har tagit fram julgranen, så fick det bli hos mig också idag. Fast det är lilla julgranen. Ni vet ni som följt min blogg att vi firar lilla jul till första advent. Granen fick i år silverkulor, ljus, glitter och en toppstjärna i guld. Fin tyckte jag att den blev. Till lilla jul tar vi fram en liten gran som sen är tänkt till julafton bytas till en stor gran. Men vi får se hur det blir med det för jag tycker jag kan ha den lilla hela julen ända till det dags att plocka ner den.

Hos Oscar & Clothilde kan du shoppa ditt fina julpynt.

Här hittar du en fin grisask med lock

Här hittar du en fin adventsljusstake i silver

Här hittar du en fin adventsljusstake i guld

Här hittar du julkula skridskor

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *