Samarbeten

Posters med snygga stilfulla bilder

Posters och tavlor

Posters

Samarbete med Canvasbutik.se

Posters finns i nästan varje hem idag. Det är billigt och behöver inte kosta skjortan för att få snygg konst på väggarna.

Jag fick hem idag två snygga posters som jag gillade då jag tycker att de passade bra i mitt hem. Den ena är med rosor och jag älskar rosor. Skulle gärna ha en rosenträdgård i min trädgård. Men än så länge är det bara en dröm men med en posters kunde jag ta drömmen in i mitt hem istället. Den andra tavlan är på en balkong i skimrande rosa ton. Båda tavlorna passar bra i mitt hem då min inredning går mera åt det sockersöta lantliga och mest i vita och rosa färger.

När jag leta efter dom rätta motiven hos Canvasbutik.se så såg jag många fina härliga bilder och jag är ganska säker på att det finns stilsmaker för alla i denna nätbutik.

Tänkte visa några stilar som jag tycker var riktigt snygga.

Posters med rosor hängde jag i hallen. Tyckte den passa bäst där på den tråkiga kala väggen. Sen ser man den direkt när man kommer in.

Bara älskar den… Visst blev det snyggt?

Den med balkongen blev placerad på tavelhylla ovanför soffan i vardagsrummet. Men kanske gör om lite grann om några dagar för jag blev inte riktigt nöjd med den där. Vill hänga den så att den blir iögonfallande. Men det betyder att jag måste tänka kreativ inredning. Hösten är ju här och då handlar det för mig att det är inredningstider.

Behöver ju inte göra om så mycket utan bara flytta på små detaljer. Oftast är de det som gör så mycket i inredningen utan att behöva flytta på tunga möbler.

I slutändan så är jag mer än nöjd för mina posters från Canvasbutik.se. Letar du efter snygga posters besök deras nätbutik för att hitta en eller flera posters. Utbudet är stort hos dom.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *