Uncategorized

Powerlips – Slut letat efter ett hållbart läppstift

Idag testa jag läppstiftet Powerlips med en färg som passar mig bra till mitt utseende. Överförväntan! – för jag hade då inga förväntningar på att detta läppstift skulle hålla så bra på mina läppar. Utan jag tänkte nog att det blir precis som alla andra läppstift från fina märken som jag brukar köpa, att det sitter typ 1-2 timmar sen måste man bättra på. Det värsta jag vet är läppstift som försvinner så fort man dricker nånting från en kopp och koppen blir fullsmetad av läppstift.

Jag satte på mig läppstiftet tidigt på morgonen och hade koll under hela dagen på hur länge det dröjde innan jag fick bättra på. Under min tid på arbetet så drack en kopp kaffe med en bit knäckebröd som min kund bjöd mig på vid 10.00 tiden. Till min förvåning sitter läppstiftet kvar och inget smet på kaffekoppen, då hade jag haft läppstiftet sen sex på morgonen. Kollar hela dagen i backspegeln i min bil som jag kör runt till kunder med. Vid lunchtid tänkte jag att jag stoppar i mig nån riktigt kletig mat. Så det blev en hamburgare på McDonalds. Ok läppstiftet försvann lite men inte allt men då tyckte jag att det var dags att bättra på läpparna men då hade läppstiftet suttit bra i över 7 timmar. Och det tycker jag är ett bra läppstift som håller vad dom lovar om det. Av egen erfarenhet så upplever jag att om ett läppstift känns väldigt krämigt och glansigt så hållet det mycket sämre.

Powerlips är ett flytande matt läppstift som i mitt fall har hållit väldigt bra på mina läppar. Så jag är mycket nöjd. Så nöjd att jag faktiskt har ett väldigt bra erbjudande från mig till dig.

Du får 15% rabatt vid köp av läppstiftet bara att välja ut sin färg genom länkarna. Och du som vill ha flera färger kan enkelt kontakta mig via mail med vilka färger du vill ha så lägger jag varor i varukorgen och skickar en länk tillbaka till dig. Kontakta mig på MAIL anita.birgitta.al@gmail.com 

UNBREAKABLE / CONFIDENCE / DETERMINED / EXPLORE / FEARLESS / MAVEN / PERSISTENCE / PROMOTION / REIGN / ROAR / RULER / BREADWINNER

Dessa färger är nya och jag valde Perfection jättefin dov rosa ton.

POTENTIAL / AMBITION / NOBLE / BRA VERY / UNLEASH / PERFECTION

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *