En helt vanlig dag

Sniph kan du prenumerera på din favoritdoft

Gillar ni parfymer, ja det gör ju jag. Idag fick jag hem min lilla behändiga flaska från Sniph. En bra storlek att ha i handväskan och mängden ska räcka i en månad. Men min lilla flaska ska nog räcka mer en en månad då jag mest använder parfym på helgerna. I mitt arbete går det inte att ha parfym då jag arbetar ute hos kunder varje dag.

När jag köpte min parfym från Sniph gjorde jag ett parfymtest för att se vilken parfym som skulle passa mig bäst. Och sen kan man prenumerera på sin favorit och då får man hem den lilla flaskan en gång i månaden.

Parfymen som skulle passa mig heter UNE NUIT NOMADE – SUMA ORIENTAL EDP

Doften kryddor från marknaden når dig. Patchoulin är kraftfull, men mjukas upp av läcker tonkaböna, spetsad med vällagrad rom. Sensuella träslag är lika släta som den polerade mahognyn i stolen du sitter på. Det parisiska Une Nuit Nomade skapades med olfaktoriska resenärer i åtanke. Dofthusets grundare tycker att bära en ny parfym kan vara lika omvälvande som att resa.

Känner verkligen faktiskt att det blev en fullträff med denna parfymdoft. Gillade den direkt när jag luktade på den.

Sniph hittar du HÄR

15 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *