Samarbeten

Rockabilly klänningar hittar du hos Glinder

Rockabilly klänningar

Om man hade varit tonåring på 50-talet med dåtidens eleganta retromode. Det hade passat mig som handen i handsken. Tycker modet då var väldigt snyggt med snygga utsvängda Rockabilly klänningar. Och jag som älskar att använda klänningar. Men som här i Västerås som jag bor så varje år så körs det Power Meet och det är ett ypperligt tillfälle att få klä sig i en snygg Rockabilly klänning när det evenemanget pågår under flera dagar. Rockabilly klänningar finns i många fina skurningar och mönster eller som enfärgat.

Rockabilly klänningar hos Glinder

Glinder har ett stort utbud av kläder från 50-talet och speciellt Rockabilly klänningar. Sen att dom även har plus storlekar är väldigt plus i kanten. För även storväxta kvinnor som jag vill kunna klä sig i en snygg Rockabilly klänning. Varumärket har funnits sedan 2007 och tillfredsställer kvinnor som söker eleganta kläder för olika tillställningar!

Det finns många tillfällen att använda 50-tals mode i nutid. Power Meet är bara ett tillfälle förutom bröllop, men också crusing, dop, begravning, skolavslutningar mm. och årets alla högtider, som tex. midsommar jul nyår och halloween. Och varför inte i vardagen när du vill känna dig extra fin.

Rockabilly klänningar

Dessa tre klänningar tycker jag var alla super snygga. Den röda med traditionella prickar, rosor med rosa botten. Eller den svarta med härliga körsbär. Är väldigt sugen att klicka hem en av dessa klänningar för det är klänningar som man kan använda vid många tillfällen och år efter år.

När man beställer från Glinder får du fri frakt på köp över 300kr. Och den summan kommer du snabbt uppnå då du kommer vilja köpa mer en ett plagg utan flera. Dom har även öppet köp i 30 dagar så skulle nåt av plaggen inte passa eller att du ångrar dig av nån orsak. Kan du skicka tillbaka. Leverans tiden är upp till 3 dagar.

Kika in hos Glinder och hitta din Rockabilly klänning.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.