Samarbeten

Ryggsäck livsstilsryggsäckar Gaston Luga

 

Ryggsäck är bra och praktiskt att bära för alla. Jag har för några dagar sen fått hem min snygga ryggsäck från Gaston Luga. En ryggsäck som du kan bära vid dom flesta tillfällen. Jag har ägt ett par stycken i mitt liv men aldrig så snygg och praktiks som denna ryggsäck är. Den har verkligen blivit min favorit i vardagen bara under en veckas tid. Sen är det ju så bra med en ryggsäck än en vanlig axelväska då du får lite mera jämvikt med en väska på ryggen. Min syster kan inte använda vanlig axelväska för då får hon värk i både axel och rygg. Och så är det för många av oss kvinnor. Den här ryggsäcken är i precis rätt storlek och du får plats med de vanligaste grejer som vi kvinnor brukar ha i en väska.

Ryggsäck

Storleken är så rätt inte för liten och inte för stor.

Ryggsäck

Här försöker jag visa väskan när jag slängde upp den på axeln som man ibland gör med en ryggsäck.Ryggsäck

Ryggsäck

Färgen som jag valde tyckte jag stack ut från mängden men det var svårt att välja för alla var väldigt snygga och stilfulla. Och svart och vinrött gör sig bra ihop.

Ryggsäck från Gaston Luga

Gaston Luga har min ryggsäck i flera färg kombinationer men jag fastna för den vinröda och ryggsäcken heter Pärlan. Förutom Pärlan finns det flera andra Ryggsäckar att välja bland. De har även snabb leverans och erbjuder sina kunder fri frakt och retur. Och dessa livsstilsryggsäckar är designade här i Sverige och finns även för herrar. Och jag kan lova att dom är så snygga. Jag kommer att skriva ett inlägg till om min ryggsäck inom två veckor och då försöka visa hur den ser ut invändigt med facken i väskan.

Ryggsäck
Snygga guldmärket är liksom pricken över iet.

Rabatt på valfri livsstilsryggsäck

Nu har du möjlighet att köpa en Gaston Luga livsstilsryggsäck med min rabattlänk som gäller i 90 dagar. Ange i kassan ANITA15 som ger dig 15 procent i rabatt. Kika in hos Gaston Luga och kika på deras snygga Ryggsäckar.

@gastonluga #gastonluga

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *