En helt vanlig dag,  Samarbeten

Ryggsäcken som jag använder

Kommer ni ihåg att jag hade ett samarbete med Gaston Luga för två veckor tillbaka. Och att jag då skulle återkomma med att visa insidan på ryggsäcken och facken som finns i den.

Facken i ryggsäcken Pärlan

Nu har jag använt denna ryggsäck i två veckor och jag är supernöjd med den. Känns som den här ryggväskan är verkligen min favorit då jag använder den både till vardag och arbete. Och allt som jag behöver får jag plats med i den.

Ok då visar jag här det lilla facket som finns på baksidan. Där kan man antingen förvara visitkort eller nånting annat smått. Ryggsäcken

Här visar jag framsidan med två fack som är lite större än baksidan. Här förvarar jag mina cigaretter och nycklar. Ryggsäcken

Invändigt finns det två fack där jag har min necessär, plånbok och mobil och då har jag allting som jag behöver i min väska. Det är smidigt med dessa fackförvaringar som finns i ryggsäcken. Och ryggsäcken heter Pärlan och finns i olika färgkombinationer hos Gaston Luga. Uppge rabattkod ANITA15 I KASSAN SÅ FÅR DU 15 %RABATT. Ryggsäcken

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.