En helt vanlig dag,  Samarbeten

Sängbord med enkel snygg design

I mitt hem är sovrummet mitt heliga rum. Där kan jag varva ner och ta en vilopaus under dagen. Inför nattsömnen kanske jag vill läsa kvällslektyren innan jag somnar in för natten. I ditt sovrum kan du ha din absolut din egna personliga stil, du ska känna välmående i ditt speciella nattrum. Förutom en underbar skön säng behöver du också sängbord att förvara dina personliga grejer i. Till sängbordet behöver du kanske en bra läslampa, väckarklocka och din läslektyr som du brukar läsa på kvällen. Så till det behöver du ett snyggt praktiskt sängbord med bra förvaring eller ett enkelt stilfullt sängbord. Hos Nordiska Rum kan du hitta ett sängbord som passar dig. Dom har gratis frakt och fri retur dessutom har dom 365 dagars öppet köp om du skulle ångra dig.

Här har jag valt ut snygga sängbord

Dessa tyckte jag var snygga och skulle passa även i hos mig.

Sängbord

Linnea vägghängt sängbord med smart förvaring. Då får du även fri golvyta som är lätt att rengöra. Linnea har en låda för dina hemliga grejer.

Sängbord

Paris sängbord i vit klassisk romantisk stil med två lådor. Med detta bord har du mycket bra förvaring.

Sängbord

Delta med 1 låda i vitt och svart tycker jag är stilfullt. Den här serien har höga ben som underlättar vid städning.

Sängbord

Dariano med 1 låda i svart med höga ben vilket ger en snygg modern design Passar utmärkt till den högre kontinentalsängen. Underlättar också vid städning.

Och några enkla sängbord utan förvaring

Sängbord

Fly brickbord snyggt om man vill ha en väldigt enkel design utan förvaring. Här får du plats för det allra nödvändigaste som en liten lampa, väckarklocka och en liten grön växt.

Sängbord

Boston bord i betong med benställning i vit metall. Passar den industriella inredningstrenden. Möbeln kan även användas som ett sidobord eller en piedestal.

NORDISKA RUM affärsidén bygger på att sälja möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet men lågt pris till privatpersoner och företag. Sen att dom har lågt pris och bra kvalitet är bara ett plus för plånboken.

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *