Samarbeten

Sportresor med BE Resor – Oförglömliga minnen för livet

Sportresor

Åka på sportresor är jättekul och en härlig upplevelse. Jag och min make gjorde det för ganska många år sen då vi köpte ett weekend paket för första gången. Då åkte vi till Tyskland för att titta på formel 1 och när Michael Schumacher var aktiv. Det var underbara dagar och en härlig folkfest i Hockenheim där racet kördes. Vi tittade på kvalet och på själva racet och det var superspännande. Man träffade massor med härliga människor som var glada och sjöng och som hade gemensamma sportintressen. Efter den resan fick vi smak på flera såna resor så det har blivit ett par resor till efter första gången.

Sportresor
Sportresor

Sportresor med BE Resor

BE Resor erbjuder sportresor med flera erbjudande. Vill du titta på fotboll? Då kan du titta på deras fotbollsresor till England. Är du väldigt intresserad av fotboll och har möjlighet att åka på fotbollsresor och kanske titta på ditt favoritlag på nära håll och live. Ska du absolut göra det för det kommer att ge dig oförglömliga härliga minnen. Du kan även åka till Spanien och Italien och titta på fotboll där. En sportresa är ju inte bara att titta på din favoritsport utan lägger du till några dagar hinner du även titta på sevärdheter där din sportresa är.

Sportresor
Sportresor

Förutom fotbollsresor och forme 1 resor erbjuder dom även motorGP resor och konferensresor. Och till EM 2020. Och det bästa av allt så kan du köpa presentkort till nån som fyller t.ex jämt. Det kommer bli den bästa presenten som du någonsin kommer kunna ge till antingen din kära eller till din bästa vän. Och det kommer verkligen gå hem! Och det kommer bli svårt för nån annan att slå. Bästa presenten är att ge bort en upplevelse där mottagaren får en sportresa att njuta av för några dagar som kommer ge minnen för livet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *