Spray me

Biopocket SCREEN & HAND SPRAY

är en alkoholfri handspray berikad med vitamin B5, Aloe Vera och Biopolymers. Den tar bort 99,9% bakterier med långvarigt skydd, vilket håller händerna rena utan att torka ut huden.

Beskrivning
Vår skärm- & handspray är alkoholfri och effektiv på händer och ytor som kuddar, telefoner etc. Kan användas av hela familjen.

Användning: Spraya på händerna eller någon annan yta. Undvik att få någon produkt i ögonen.

Förpackning: 20 ml per enhet. Finns 225 sprut i flaskan, går åt ca, 3 sprut per anvädning på sina, händer

Pris inklusive moms och frakt

VILL DU BLI PARTNERS KAN DU REGISTRERA DIG OCH DET Går ÄVEN BRA ATT HANDLA VIA Denna LÄNK

Pris: 289 kr

Pris: 499kr

Pris: 849 kr

 

Betala nu med den enkla lösningen. Skanna koden,kopiera telefonnummer och gå till din swish app. Fyll i din adress i meddelandet. Betala pris för paketet du vill ha. 

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms och frakt. Betaltjänsten är swish.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Leveranser

Leveranstiden är beroende på om varan finns i lager. Normal tid är en vecka.
Ej uthämtade paket återbetalas ej.

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.