Samarbeten

Stambyten projekt med Perfecta

Stambyten

För väldigt många år sen bodde vi i en trerummare i ett väldigt gammalt hyreshus som hette Krumeluren. Hyreshuset låg i en gammal stadsdel i Västerås. Ett bostadsområde som var i stort behov av stambyten och renovering. En dag damp det ner informationsbrev i brevlådan att man skulle göra stambyten och total renovering av badrum och kök.

Ni må tro vi blev något stressade då vi hade två småbarn och blev och fundera på var vi skulle bo under tiden som arbetet skulle pågå. Visst vi visste ju att det bara var en tidsfråga att sånt här stort arbete skulle ske men när det kom så blev man något stressad ändå.

Informationen fick vi tidigt på våren och arbete skulle påbörjas i slutet på sommaren. Men igenligen hade vi inte behövt bli stressade för vi fick en evakueringslägenhet i huset bredvid när väl arbetet påbörjades. När jag tänker på hur smidigt hela projektet med stambyte och renoveringen gick utan några förseningar för återflytten blir man väldigt förvånad.

Stambyte med Perfecta

Stambyten

Men som stor bostadsföretag bör man anlita en bra projektlednings företag som kan hålla i hela projektet från början till slut. Perfecta är just sånt företag som håller i alla delar och trådar. Och ser till att hålla i olika deadlineer.Stambyten

Perfecta är ett specialiserat konsultföretag startat i Stockholm 2004. De erbjuder projektledningstjänster i samband med nybyggnation, underhåll, ROT och flytt. Och är experter på stambyten. Är ni en stor eller liten fastighetsägare som behöver hjälp med stambyte kan dom leda alla era projekt så att allt flyter på smidigt.

När vi åter fick flytta tillbaka till vår lägenhet var känslan så underbar. Då vi fick så fint nytt badrum och kök. Och tiden i evakueringslägenheten kändes som ett minne blott. Och det kändes bra att stambyte hade blivit åtgärdat i huset.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *