En helt vanlig dag

Stor städdag har pågått hela dagen

Inlägget har annonslänkar från Adviral

Idag har det varit en sån där stor städdag. Skåp har torkats ur och rensning. Och nu är det dammfritt och inga dammråttor på golvet utan det bara luktar underbart rent. Men mitt i all städning fick jag besök av självaste mamma och hon hade med sig min systerdotter. Jag fick mig ett behövligt brake i städningen. Vi fika i allt stök och tittade lite på skidtävlingarna som pågår nu. Känns skönt att få undan här i lilla torpet. Resten av denna dag blir att bara njuta och lite TV tittande blir det. 

Imorse kikade jag på BH hos Twilfit. Klickade hem två stycken då mina har blivit så slitna. En vit Rima Spacer och den svarta Ebba blev det och inte var dom så dyra heller.

T-shirt BH Rima Spacer / Bygel BH Ebba / T-shirt BH Clara / Push up BH Triin / Balconette BH Virve / T-shirt BH Nina

 

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.