Samarbeten

Stötdämpare och bildelar hos Mecster

 

Stötdämpare och bildelar 

Visst är det skoj att ha egen bil att köra runt med. Ta sig från A till B åka på småturer ja då är det riktigt skoj med bil. Visst en bil ska underhållas och skötas om för den ska hålla i många år framöver. Det kostar pengar att äga en bil allt ifrån skatt, försäkring och för underhåll. Du kommer behöva byta slitage prylar på den, och du kommer behöva byta olja, tändstift och filter med jämna mellanrum. Så när man äger en bil är det inte bara att tuta och köra. Det kan vara bra att avsätta pengar varje månad för underhåll på bilen på så vis har du en buffert för den om nånting går sönder eller behöver byta olja, tändstift och filter. Jag brukar alltid söka mina bildelar och beställapå nätet. Sen brukar min son fixa med bilen då han är bilmekaniker och när jag fått hem det jag beställt. Min son brukar även kolla igenom bilen för att se att den är i gott skick eller när det börjar bli dags att byta nånting.Nu är det väl så att alla vill ha en bra och problemfri bil, men det kan jag redan nu säga att det är önsketänkande för alla bilar gamla som nya kräver underhåll för att bilen ska kunna rulla på vägarna i många år framöver. Bilen ska även gå igenom den årliga besiktningen så ni förstår säkert att det är ett måste med att ha en bra koll på bilen.

Stötdämpare och bildelar hos Mecster

Mecster är för mig en ny näthandlare på nätet men har funnits ett tag nu. Men kika in hos dom och hitta stötdämpare till bra pris. Stötdämpare behöver jag nu byta inom den närmaste tiden på min bil. Kika även på andra delar som t.ex tändstift ja sånt som man byter med jämna mellanrum. Tyckte deras priser var prisvärda så jag kommer troligtvis beställa mina bildelar från dom framöver. Motorolja tyckte jag verkligen var prisvärt. Levereras tiden tycker jag även är rimlig. Leveranstiden är normalt 1-2 helgfria vardagar från det att varan är skickad från deras lager. Skickas varan från någon annan av deras leverantörers lager kan leveransen ta ytterligare 1-10 dagar.

Nästa gång du behöver bildelar till din bil tycker och rekommenderar jag verkligen att ni ska ta in titt inne på deras hemsida. De har prisvärda bildelar till alla bilar. Du skriver in ditt registreringsnummer och då kommer det upp olika alternativ grupper som du väljer grupp beroende på vad du behöver till bilen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.