En helt vanlig dag,  Samarbeten

Taklampa kika på dessa fina

Att inreda med ljuskällor som ger ett behagligt ljus i varje rum behöver inte vara så svårt. Jag anser att ett rum ska ha flera ljuskällor för att få ett bra sken och stämning. I mitt vardagsrum som inte är så stort har jag 3 ljuskällor och 2 taklampor på så vis kan jag få det ljus som jag för stunden behagar. I mina övriga rum har jag också flera lampor. Taklampa tycker jag också varje rum ska ha plus nån annan form av belysning t.ex bordslampa, vägglampa eller spotlight. Men taklampor ska även passa in i övrig inredning och ge det bästa ljuset i rummet. Hos lampan.se kan du hitta fina lampor i olika prisklasser, form, stil och från olika kända märken.

Taklampa i olika stilar och i rosa

Då jag gillar rosa så visar jag lampor i just rosa toner och i olika stilar och för olika rum. Men lampan.se har många taklampor att välja på så det kan bli svårt att välja. Men dessa tyckte jag var snygga och jag skulle inte tacka nej till en av dom. Ok då kör vi!

Taklampa

PH 5 Mini takpendel är en supersnygg taklampa för kök. Nyhet från Danska Louis Poulsen. Den här skulle göra sig snyggt i mitt kök som går i rosa.

 

Taklampa

Taklampan Bellissimo från By Rydéns är en snygg taklampa med den mjuka formen på glaset. Häng lampan över köksbordet, matsalsbordet eller en köksö. Den här passar även att ha fler av.

 

Taklampa

Eleganta fönster/taklampa Julia från PR Home i handslipat glas med vackra detaljer i mässing. Denna lampa är handslipad. Glasets mönster bryter vackert ljuset och varje lampa är unik i sitt slag. Passar både i sovrum och vardagsrum.

 

Taklampa

Velvet är en vacker takpendel designad av Anna Andersson för GLoben Lighting. Velvet har en dimrosa sammets-skärm och borstad mässing detaljer. Sen är den otroligt snygg med den svarta textilbeklädda kabeln. Velvet taklampa kan du placera i vilket rum du vill. Den blir lika vacker i varje rum.

 

Det var några lampor som jag fastnade för men det finns så många fler att välja på. Så Kika på taklampor hos lampan.se

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.