Samarbeten

Te från Mr. Salwator med goda smaker

Te smakar bra på hösten

Te är ju så gott nu under denna ruskiga höstid. Jag dricker ganska många koppar under den mörka årstiden då tycker jag det är gott med en värmande god rykande het kopp av denna dryck. Te

Fick hem några tesorter från Mr. Salwator att testa

Fick hem fem tesorter alla med god smak så det var svårt att välja ut en favorit.

1. fruktigt te med hallon

2. svårt te Chai Massa,

3. Rooibos te apelsinchoklad

4. grönt te gunpowder Temple of heaven

5. örtte hibiskusblomma.Te

Men tror jag fastna mest för den med hallon smak. Lite längre ner ska ni få min rabattkod så att ni också kan  bunkra hösten med goda teer från Mr. Salwator.Te

När ska man dricka te

Rooibos innehåller inte något uppiggande koffein, och eftersom att det är koffeinfritt kan det med fördel drickas på kvällen. Det sägs att rooibos är bra mot sömnsvårigheter.

Svart innehåller många nyttiga ämnen som är bra för kroppen, bland annat ämnen som gör oss lugna och glada.  Men svart te ska aldrig drickas direkt efter en måltid eftersom ämnet (polyfenoler) försvårar kroppens upptag av järn från maten.

Den bästa tidpunkten för att dricka grönt te är ca 20 minuter före eller efter måltider.

Örtte är koffeinfria, vilket gör dem lämpliga för ditt kvällste innan du går och lägger dig.

Fruktigt passar alla tillfällen eller när suget sätter in.

Om du är en entusiast dricker du kanske helt enkelt närhelst du känner för det.

Jag dricker rykande god tekopp i tid och otid. Mest när jag känner mig sugen och då spelar det ingen roll för mig vilken sort jag väljer.Te

För att ni ska ha möjlighet att prova en eller flera tesmaker från Mr. Salwator får ni av mig min rabattkod ANITA10 som ger er 10% på ditt köp. Rabattkoden är giltig t.o.m 31-12-2019. Tipsar också om att det är en fin julklapp till en älskare av denna dryck.

5 Comments

 • wiper

  Rooibos är min favoritsort. Visste inte att den fanns med apelsin choklad. Kul med samarbete sånt gör jag ibland också. Bra skrivet om tesorterna

  Ha en skön lördag
  kram från
  Malin

 • Elisabet

  Jag börja dricka te som barn sen var jag fast i te drickandet, när de frågade om man ville ha mjölkchoklad så sa jag nä jag vill ha te och inget annat, inte ens skvätt mjölk i för då vart det för tok dåligt, det skulle alltid vara rent för varken ena eller de andra så var det bara te som jag tyckte om, min familj gick alltid till skogen och plockade in de blad vi behövde för vårat te. på den tiden bodde vi ute i skärgården och på en ö. sen efter det har jag alltid hållit mig fast i te jag dricker det dagligen för jag älskar helt alla möjliga sorters te har snart en hel te bod bjuder alltid mina vänner på te men de blir också olika smaker varje gånger det kommer, så de går åt en hel del. och det du har visat på bild här inne har jag med här hemma. man skall testa sig fram men jag har heller ingen favorit utan alla är mina favoriter det får du kanske fundera på om de är så. men man skall fortsätta att testa sig fram när de gäller te er för mig har ingen kunna stoppa i alla fall.
  Men nu skall jag nog sluta innan jag skriver en hel bok om te er eller nått sånt till dig och du får ha en fin dag även om det är gråmulet som de är i Glada Hudik där jag bor. Mvh Elisabet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *