En helt vanlig dag,  Samarbeten

Tidningsprenumeration med Premier

Tidningsprenumeration med Premier

Läsa tidningar gör nog dom flesta och många köper sina lösnummer i sin närbutik som i längden blir dyrt. Speciellt om man har en favorit tidning som man tycker om att läsa och bläddra i. Men det går att prenumerera på sin favorit och få den direkt i brevlådan. Som jag tycker är ett smidigt sätt. Ofta när man startar en tidningsprenumeration får man även en Premier som ofta är värt mer än prenumererationen kostar. Tidningen Gård & Torp är en tidning som jag tycker om att läsa för den passar min livstil då jag själv bor i ett litet torp. I tidningen får jag ofta tips och idéer som jag kan använda mig av i mitt torp.Tidningsprenumeration

5 nr av Gård & Torp

+ 2 vackra muggar från Rörstrand 

Sköna Hem är också en tidning som jag brukar läsa.Tidningsprenumeration

8 nr av Sköna hem

+ 4 klassiska rödvinsglas

Du kan även ge bort en tidningsprenumeration i present till en god vän.

Vilka tidningsprenumerationer finns det

På prenumeration.se kan vi jämföra olika prenumerationer. En av de populäraste prenumerationerna är en tidning plus en premie. Och visst är det roligt att få en Premier också.

Tex finns det tidningsprenumerationer inom träning, inredning, mode, teknik mm. Så det är bara att kika på dessa prenumererationer för sannolikt hittar du just din favorit med en Premier.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.