Uncategorized

Underkläder – Snygga – Bekväma – Sköna

Att få på sig sköna underkläder tycker jag är det skönaste som finns. Ingen BH eller trosa som skaver nånstans på huden. En trosa som sitter på plats som man inte behöver dra upp i tid och otid. Jag har haft många såna fel köp och det är inte så roligt för alla dom felköpen har jag slängt och har kostat mig pengar. Utan en trosa ska under hela dagen sitta på plats och den ska vara mjuk med sömmar som man inte känner av. Jag har ett helt gäng med trosor i min garderob. Trosor med bra kvalitet, vissa mera vardagliga och vissa som är lite mera festliga. För när jag klär upp mig vill jag ha lite spets på mig annars duger vanliga bomullstrosor väl till vardag. Men alla underkläder för kvinnor ska vara sköna och bekväma.

Underkläder hos Feminint

Underkläder

Feminint erbjuder snygga bekväma underkläder för kvinnor. Deras sortiment är stort och det är lätt att köpa på sig hos dom och fylla sin garderob med ett gäng trosor t.ex. Du kan prova hemma och dom har 30 dagars öppet köp, hemleverans och gratis byte. Allt ifrån underkläder för vardagen till lite mera sexiga. Även badkläder finns i Deras sortiment. Och vill du sova gott så hittar du både sköna härliga och sexiga nattlinnen. Nattlinne kommer att bli mitt nästa köp för just nu börjar mina nattlinnen bli väldigt utnötta. Jag behöver ett nattlinne som man kan känna sig sval när man sover för annars vaknar jag på nätterna och känner mig otroligt varm och svettig. Och det är inte alls skönt. Så oavsett vad du behöver så hittar du sköna bekväma och framför allt snygga underkläder hos Feminint.

Här har jag gjort ett litet kollage på en del av deras sortiment.

Underkläder

Och här klickar du in dig på kategorin trosor hos Feminint.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.